COMENÇA L’ESCOLA D’ESTIU DEL BAIX LLOBREGAT 2021

En aquest darrer dia de juny hem iniciat l’Escola d’Estiu del Baix Llobregat amb una sessió virtual on hem reflexionat sobre el turisme de proximitat i de KMZero. Esplugues de Llobregat ha estat el municipi amfitrió que ha acollit aquesta primera sessió de l’Escola d’Estiu.

Han obert la sessió Maribel Aguilera, regidora de Turisme, Cultura i Memòria Històrica d’Esplugues i Genoveva Català, presidenta del CECBLL.

Les primeres ponències de l’Escola d’Estiu han anat a càrrec d’Inma Díaz, geògrafa i professora a l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (EUTDH), Investigadora del Grup de Recerca en Turisme i Dinàmiques Socioterritorials (TUDISTAR), i Albert Arias Sans,  consultor i professor associat a la Universitat de Barcelona, que ens han parlat sobre l’evolució històrica del turisme i del turisme del Baix Llobregat amb dades socio-econòmiques molt interessants.

En acabar, el periodista  Sergi Picazo ha moderat una taula de debat amb representants de sindicats i patronal de la comarca. Hi han intervingut, Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat Josep Maria Huguet, membre de la Junta directiva d’AEBALL, Josep Maria Romero, secretari general de CCOO Baix Llobregat, i Juan Carlos Fernández, secretari general d’UGT Baix Llobregat.

Demà i demà-passat continuarem amb l’Escola d’Estiu. Primer des de Collbató en format virtual i acabarem al Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera presencialment.

Us deixem amb el programa. Encara podeu inscriure-us!!!

PROGRAMA DE L’ESCOLA D’ESTIU DEL BAIX LLOBREGAT 2021