ES CONSTITUEIX EL CONSELL DE SALUT DEL BAIX LLOBREGAT

El passat 31 de gener es va constituir el Consell de Salut del Baix Llobregat a la sala d’actes del Consell Comarcal. Aquest és el primer consell de salut a nivell comarcal de tot Catalunya. Aquest nou òrgan té per missió involucrar a institucions, agents socials i econòmics, entitats, plataformes, etc.  que treballen per la salut pública de la nostra comarca, i dotar-los d’entitat pròpia per tirar endavant aspectes de planificació, gestió i avaluació de serveis de salut, a partir del debat comunitari.

Aquest consell de salut és la materialització d’una de les demandes que va sorgir al congrés El Baix Llobregat a debat en matèria de salut, així com també la creació d’un grup de salut mental comunitària nascut a principis de l’any 2017, i que també formen part del Consell de Salut del Baix Llobregat.

Vegeu la notícia de la constitució del Consell de Salut del Baix Llobregat

1 resposta
  1. Ros Fdez
    Ros Fdez says:

    És força preocupant veure la ressenya que és fa de la creació de Consell de Salut.
    Ni una referència al Fòrum Social del Baix Llobregat i a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública veritables impulsors del canvi en el cartipàs de govern del Consell Comarcal i de la creació del Consell de Salut del Baix Llobregat.
    Reproduir la mirada institucional amb les veus dels responsables politics no te res a veure amb aquesta conquesta que té a veure amb reunions, declaracions, manifestacions i concetracions promogudes pel Fòrum Social del Baix Llobregat

Els comentaris estàn tancats.