El CECBLL visita l’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA

L’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA es va inaugurar el passat 20 de novembre al Prat de Llobregat i està programada fins al juliol de 2023.
Es tracta d’una gran exposició de 1.500 m² sobre alimentació sostenible i saludable duta a terme per Fundesplai. Una exposició interactiva que mostra de quina manera la nostra alimentació pot canviar el món. Un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta. En definitiva, és una invitació a formar part d’un canvi.
Aquesta exposició també és un projecte educatiu, amb propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, reptes i enigmes per potenciar competències i habilitats d’infants i joves en l’àmbit de l’alimentació.
Ens planteja 5 grans reptes: optar pel comerç de proximitat i de temporada; reduir el consum de proteïna animal; reduir el malbaratament alimentari; menys plàstics i més envasos reutilitzables; i menys ultra processats i més salut.
La nostra Junta va ser convidada a assistir a la inauguració d’aquesta exposició, i en representació del CECBLL hi van anar Conxita Sánchez i Carles Riba.
Aquesta mostra té una pàgina web pròpia on podreu comprar les entrades, consultar els horaris i explorar els continguts que aquest projecte ens ofereix: https://menjaactuaimpacta.org/