Conxita Solans guanya el Premi Delta de narrativa

La nostra sòcia Conxita Solans Roda ha estat la guanyadora del premi Delta de narrativa escrita per dones en la seva 10a edició. Aquest premi és un certamen literari bianual que té com a principal objectiu fomentar la creació literària de les dones reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat, donant-les així un reconeixement públic. El premi Delta està organitzat pel Consell de les Dones del Baix Llobregat i per 16 ajuntaments de la comarca: Abrera, Begues, Castelldefels, Corbera de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, El Prat de Llobregat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló,Torrelles i Viladecans. Amb l’obra Res no es pot amagar la historiadora Conxita Solans va ser la guanyadora d’entre 48 obres presentades en aquesta edició  i l’escriptora Nuria Rodríguez Carabia, amb ‘Pasajera en tránsito’, va quedar finalista del premi.

La  novel·la guanyadora, escrita en primera persona sobre la història sentimental d’una dona, és una obra amb perspectiva de gènere, i uns personatges femenins forts i molt interessants. És tracta d’un retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil, i després de la Segona Guerra Mundial. Històries d’exili, matrimonis de conveniència i convencions socials.

Conxita Solans guanya el Premi Delta de narrativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar