PRESENTACIÓ DEL LLIBRE TRENCADÍS VIOLETA. El llegat de les dones de Sant Joan Despí

Més d’una vuitantena de persones es van aplegar el dijous 13 de març a la sala de les Camèlies del Centre Cultural Mercè Rodoreda a Sant Joan Despí. El motiu era la presentació del llibre Trencadís violeta. El llegat de les dones de Sant Joan Despí. Hi van intervenir Àlex Medrano, regidor de cultura de l’Ajuntament de Sant Joan, Genoveva Català, presidenta del Centre d’estudis, Isabel Segura, prologuista de l’obra i experta en història de les dones, Montserrat Duran i Conxita Sánchez, coutarores del llibre. Conxita Sánchez, en la seva  intervenció, va explicar quin és el sentit d’aquest llibre que ella va gestar i treballar, amb el que ha volgut visibilitzar a totes les santjoanenques i al seu llegat tan silenciat amb el pas del temps. L’acte es va convertir en un sentit homenatge a totes elles.

 

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE TRENCADÍS VIOLETA. El llegat de les dones de Sant Joan Despí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.