QUART ITINERARI “EL BAIX LLOBREGAT, FONT DE L’ÀREA METROPOLITANA”

 

04 01 ETAP Llobregat de Abrera

NOUS RECURSOS RIU AMUNT: ETAP d’Abrera, Pous radials de Martorell, Estació de bombament de la riera del Morral

DISSABTE 10 DE NOVEMBRE DE 9 A 14h

PUNT DE SORTIDA: Estació Martorell Vila, FGC

PUNT D’ARRIBADA: Estació Martorell Vila, FGC

SOCIS: 0€ / NO SOCIS: 3€ / Menors de 14 anys: gratuït

L’inici de l’itinerari és l’estació de Martorell Vila de FGC. Des d’aquí, travessarem la C-243c pel pas subterrani que condueix al pont del Diable. Sense creuar el pont, prendrem a la dreta pel GR-270, anomenat també camí del Llobregat, un camí de ribera que transcorre pel marge esquerre del riu. En creuar sota els ponts d’ADIF rodalies i dels FGC, passarem pel costat del pou radial número 1.

A continuació anirem en direcció a Abrera, passarem sota el pont d’ADIF AVE i de seguida trobarem el pou radial número 2. Arribarem a l’estació de bombament de la riera del Morral, que s’encarrega d’elevar l’aigua dels tres pous radials fins a l’ETAP d’Abrera.

Creuarem la riera del Morral i ens desviarem del camí per apropar-nos al pou radial númro 3, ja al terme municipal d’Abrera. Vist el pou, tornarem al camí i continuarem riu amunt fins arribar a l’ETAP d’Abrera.

***Com que farem una visita a l’ETAP d’Abrera, és imprescindible que poseu el número del DNI al full d’inscripció i que el porteu el dia de l’excursió. 

PLACES LIMITADES PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ

INSCRIPCIONS AQUÍ

Per més informació podeu trucar al 936663527

Amb el suport de: